Jag är godkänd FaR- aktör i Skåne och finns på farskane.se
Om du fått FaR utskrivet av din vårdpersonal kan jag  anpassa doseringen med rätt intensitet, frekvens och typ av aktivitet.
Fysisk aktivitet på recept innebär att man ordinerar fysisk aktivitet på motsvarande sätt som ett läkemedel. Fysisk aktivitet på recept kan användas både i förebyggande och behandlande syfte.

Har du fått FaR?

Fysisk aktivitet på recept

Personlig träning med mig som hälsocoach innebär individanpassad fysisk aktivitet utformad för att passa just dig. Den är funktionell på så sett att den ska hjälpa dig kunna leva ett längre och friskare liv, och att kunna utföra dina vardagssysslorna. Du kan välja att utföra den i hemmiljö, utomhusmiljö eller på gym tillsammans med mig. Vi arbetar tillsammans för att nå ditt mål och för att upprätthålla motivationen.

Du får eget inlogg till träningsapp med ditt anpassade program. I appen finns även möjlighet att mäta och följa din utveckling samt hundratals goda och nyttiga recept för dig som önskar viktreglering med din FaR.

Vi träffas vid 8 tillfällen. Det första mötet samtalar vi och lägger upp en plan för samarbetet. Detta kan ske digitalt. Resterande träffar sker fysiskt varannan vecka i 3 månader. 

1 400 kr/mån  (ord. pris 2 200 kr/mån) Minst 3 månader.